Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Dokumentáció

Az alábbi útmutatókkal az Orchard világában való gyors eligazodást szeretnénk segíteni. Nem célunk a teljeskörűségre törekvő angol nyelvű dokumentáció lefordítása; bővebb tájékoztatástért mindenképp érdemes azt is elolvasni.

Kezdőlökésnek Balássy György Orchard előadássorozatát is ajánlott végignézni.

A blogunkban folyamatosan közzéteszünk apró, de hasznos tippeket.

 • Útmutató a fordítás telepítéséhez

  Orchard magyar fordítás telepítése

  A magyar fordítás telepítéséhez először is szükség van a Translation Manager-re, amely a Vandelay.Industries modulcsomag része (telepítés után … több

 • Tippek

  Hogyan induljak el...

  ...laikus felhasználóként?

  Jó választás az Orchard akkor is, ha nem mi akarjuk elkészíteni weboldalunkat, hanem szakemberre bízni a munka műszaki részét. Így … több

 • Hozzájárulás a magyar fordításhoz

  Az Orchard magyar fordításának minősége, naprakészsége a felhasználókon múlik. Ahhoz, hogy mi is hozzájáruljunk a fordításhoz, a következőket kell tenni:

  Regisztráljunk az … több