Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Teljes a magyar fordítás!

Címkék: Orchard, Orchard HUN, fordítás, magyarítás

Az online fordítófelületen lefordítható 4200 string immár mind megvan magyarul is! Nagy eredmény ez, mert így a teljes alap Orchard installáció és néhány modul is elérhető magyarul, azaz semmi akadálya, hogy tisztán magyar nyelvű, a frontenden és az admisztrációs felületen is lefordított telepítést állítsunk össze. Csapatunk az utóbbi napokban a meglévő mintegy 2000 stringre építve bővítette teljessé a fordítást, reméljük tetszeni fog. Töltsd le amíg friss! Hamarosan a fordítást előre telepítve tartalmazó Orchard csomagokkal jelentkezünk.

Ja, és egyébként a magyar fordítás lett először teljes :-). Igaz, a franciákat kis műszaki hátszéllel sikerült megelőzni (egy bug miatt ugyanis az ő előbb elkészült és szintén teljes fordításukból pár stringet még hiányzónak jelöl a rendszer) :-).

Nincsenek hozzászólások

  • Wolf mondta

    Ezt már elsütöttem szóban, de valójában az en-US érte el először a 100%-ot (haha).