Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Orchard v1.4.1 release és a hozzá tartozó letöltések

Címkék: Orchard, Orchard 1.4.1, update, letöltések, Orchard HUN, fordítás, magyarítás

Kissé megkésve, de hírt adunk az Orchard új verziójának megjelenéséről, amely az 1.4.1-es azonosítót kapta. A frissítés karbantartási célokat szolgál, 57 bugot/issue-t javított a fejlesztőcsapat, viszont új funkciókkal egyenlőre még nem találkozunk az 1.5-ös verzió megjelenéséig.

A Letöltések között már az 1.4.1-es verziójú package-ek láthatóak: az eddig megszokott eredeti Source és Bin és a hozzájuk tartozó, előretelepített magyar fordítással injektált csomagok. Létrejött továbbá a Letöltések oldal is, amely egyben tartalmazza a Letöltések widget tartalmát, illetve további letölthető tartalmaknak is otthont ad majd: jelenleg az ÓE Kockanap v3.0-hoz készített Orchard Magyarország-os háttérkép 16:9-es és 16:10-es HD felbontásban, illetve a háttérképeken látható Orchard Magyarország logo érhető el.

Hamarosan érkezik egyébként az 1.4.2 is, valamikor nyáron pedig várhatjuk az 1.5-öt.

Nincsenek hozzászólások