Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Orchard felhasználói tanfolyam magyarul

Címkék: Orchard tanfolyam, NIK, KMOOC, DotNest

Egy nap két blogpost? Karácsony van? Nem, de ha meglátjátok a videókat, amelyek segítsévével technológiai előismerek nélkül is el tudjátok sajátítani az Orchard használatát, akkor talán kicsit közelebb kerülünk hozzá!

A jelenleg záruló félévben ismét Orchard tantárgyat oktattunk a NIK-en (vagyis az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán), ezúttal felhasználói szinten. A tantárgy a K-MOOC (Kárpát-Medencei Online Oktatási Centrum) keretei között indult, amely a magyar (és környező országok magyar nyelven is működő) egyetemek közötti kollaboráció alapja, melynek a célja az online tantárgyak és azokon keresztül a tudás megosztása. Így indult útjára a "Tartalomkezelés a felhőben - Orchard CMS" elnevezésű kurzus, amely a DotNest, azaz az általunk fejlesztett és üzemeltetett Orchard CMS SaaS segítségével ad átfogó ismereteket az Orchard használatával kapcsolatban. Mivel ez egy online kurzus, ezért a tananyag oktatóvideók formájában jutott el a hallgatókhoz, amelyek mindenki számára, ingyenesen elérhető a Lombiq YouTube csatornáján (ebben a lejátszási listában).

Nincsenek hozzászólások