Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Közvetítés élőben: Orchard Harvest Summit 2012 - 1. rész

Címkék: Orchard, Orchard Harvest, Orchard Harvest 2012

Elkezdődött az első Orchard konferencia, az Orchard Harvest 2012! Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen számunkra és az Orchard számára is igazán nagy nap ez a mai, nem beszélve arról, hogy mindketten előadók leszünk a holnapi, második napon.

Több, mint hetvenen vagyunk itt a Santa Monica-i hotel konferenciatermében. Nem fogjátok elhinni, de vannak hölgyek is.

A keynote megvolt már, Bertrand adott rövid áttekintést az Orchard fejlődéséről és történelméről, Ylan a Onestop és az Orchard kapcsolatáról, valamint Sébastien bemutatta, mi várható az 1.6-os verzióban. Most éppen részben az Orchard jövőjéről szóló előadást hallgatjuk szintén Sébastientől, benne a Uservoice oldalon összegyűlt igényekkel, majd állítólag néhány fontos modul bemutatója következik, zárva a következő verziók várható újdonságaival.

Még csak az elején vagyunk, lássuk, mi lesz még! Hamarosan jelentkezünk a konferenciáról és a Los Angeles-ben eltöltött időnkről szóló további bejegyzésekkel, addigis feltöltöttünk néhány képet Facebook-ra.

Zoltán és Benedek

Nincsenek hozzászólások