Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Elindul az Orchard tanfolyam!

Címkék: Orchard, Orchard HUN, tanfolyam, ÓE-NIK, előadás, Orchard tanfolyam

Örömmel tudatjuk veletek, hogy október 22 29-én elindul az Orchard tanfolyam! Az órák helyszíne azonos a bemutatkozó előadáséval, vagyis:
Óbudai Egyetem, Neumann János Informatikai Kar (1034 Budapest, Bécsi út 96/b)
.
További információért keresd fel az Oktatás oldalt!

Tehát az első óra október 22 29-én 18:00-kor kezdődik és a 2.10-es teremben lesz megtartva. Az órák maximum 20:00-ig tartanak, de a 19:30-as végszót fogjuk megcélozni. A tanfolyamra bárki számára ingyenesen jelentkezni a kontakt form-on keresztül lehet.

A tanfolyam december közepéig tart és az Orchard felhasználó-szintű kezelését teljesen, illetve a fejlesztő-szintű kezelését alapjaiban dolgozza fel. A tanfolyam végére a hallgatók képesek lesznek egy funkciókkal gazdagon felvértezett Orchard példányt közzétenni (például Azure-on).

A következő félévben várhatóan ott fogjuk folytatni, ahol decemberben majd abbahagyjuk, vagyis elkezdünk elmélyülni az Orchard-ra való modulfejlesztés rejtelmeiben.

Nincsenek hozzászólások