Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Bemutattuk az Orchard-ot!

Címkék: Orchard, Orchard HUN, ÓE-NIK, előadás, Orchard tanfolyam

Tegnap óta elmondhatjuk, hogy magunk mögött tudhatunk egy hazai pályás Orchard előadást is (Los Angeles-t már kipipáltuk!). Ugyanis az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának egyik előadójában (ahol egyébként minden héten vannak előadásaink) másfél órában megkíséreltük nagy vonalakban bemutatni az Orchardot. Az általunk vártnál többen jöttek el, ezúton is köszönjük az érdeklődést. Az előadás alatt készített képeket megtaláljátok a Facebook-oldalunkon, a vetített prezentációt pedig ITT nézhetitek meg!

Az előadásról van képernyő- és kamerás felvétel is, utóbbi egy analóg kézikamera segítségével készült és sajnos némi probléma akadt a felvétel minőségével és a digitalizálással, de igyekszünk minél hamarabb egy publikálható videót vágni.

Itt azonban nem állunk meg, hamarosan (várhatóan október 22.-én, hétfőn) elindul az Orchard tanfolyam, amelynek szintén a NIK ad otthont. A tanfolyam nyílt és ingyenes lesz, bárki számára elérhető. Ha szeretnél jelentkezni, küldj egy üzenetet a kontakt form-on keresztül és az ott megadott e-mail címen fogunk értesíteni a további fejleményekről.

És még mindig nincs vége, mert a jövő évre még komolyabb terveink vannak: egy rendes kredites tantárgy formájában szeretnénk az egyetem hallgatóinak segíteni elmélyülni az Orchard-ban, immáron fejlesztői szempontokat is figyelembe véve, például téma- és modulfejlesztés.

Nincsenek hozzászólások