Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Modulfejlesztés, lokalizáció és kérdések & válaszok - Orchard Harvest Summit 2012 - 3. rész

Címkék: Orchard, Orchard Harvest, Orchard Harvest 2012

Sipke jó hosszú előadása (másfél órát kellett kitöltenie!) az Orchard API-król, valamint modulfejlesztési tippekről és technikákról mindannak többségét tartalmazta, amit egy Orchard modulfejlesztőnek tudnia kell. Bizonyára mindenki a közönség tagjai közül tudott valami újat tanulni.

Ezután Piotr lokalizációról szóló előadása következett, kezdve a lokalizáció és internacionalizáció (mondjuk ezt egyáltalán magyarul?) közti különbség megvilágításával (akit érdekel a megoldás, majd nézze meg az előadás videóját :-)). Az előadásban szó volt még néhány gyakorlati tanácsról a stringek és tartalmak lokalizációjával kapcsolatban, valamint Piotr demózta a DbTranslations modult.

A konferencia első napja a Panellel végződött, amikor a hallgatóság Sébastien-t, Piotr-t, Sipke-t és Bertrand-ot kérdezhette bármiről.

Nincsenek hozzászólások