Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

Friss hírek az Orchard háza tájáról: 1.5 a láthatáron és Orchard Harvest konferencia!

Címkék: Orchard Harvest, Orchard Harvest 2012, frissítés

Két gyors, de annál nagyszerűbb hír:

A Kormányzó Bizottság :-) (azaz a Steering Committee) úgy döntött, hogy ne várjunk sokáig az 1.5-ös kiadással. A legtöbb fejlesztés, ami ki volt írva erre a verzióra, amúgy is kész. Így várható, hogy RC változat már a jövő héten lesz, végleges kiadás pedig akár már egy héttel később. Ez a rengeteg hibajavításon és apróbb fejlesztésen kívül tartalmazza a teljesen új, végletekig testre szabható és bővíthető navigációs modult is. Ez utóbbi többek között a hierarchikus menüket is támogatni fogja - ez eddig csak külső modulokkal volt lehetséges. Mi is az Advanced Menu modult használjuk; lehet erről áttérni nem lesz annyira szórakoztató :-).

A másik dolog még bombasztikusabb: szervezés alatt van az első nemzetközi Orchard konferencia, az Orchard Harvest! A kétnaposra tervezett esemény valamikor szeptember elején lesz megtartva Los Angelesben. Ez fantasztikusak ígérkezik, már csak azért is, mert végre élőben lehetne találkozni az Orchard közösség összes fontos résztvevőjével. Az Orchard Magyarország csapata is szeretne részt venni; egyébként a szervezők előzékenyen gondoltak arra, hogy az egyetemistáknak szeptemberben már kötelezettségei vannak, így a kialakítandó időpont minél korábban lesz.

Nincsenek hozzászólások

  • Wolf mondta

    Ha szeretnétek részt venni a [b]Nyárvégi Aratáson™[/b], akkor jelezzétek nekünk (mondjuk comment formájában itt) és szervezkedünk együtt! :)