Ezt az oldalt archiváltuk

Ez az oldal most már archívum. Megtartjuk, hogy a tartalom elérhető legyen, de többé nem frissítjük. Az Orchard Dojo nevű másik oldalunkon azonban gyakran teszünk közzé Orcharddal kapcsolatos híreket, úgyhogy mindenképp nézd meg azt inkább. Ha pedig az Orchard fejlesztő cégünkkel, a Lombiq-kal kapcsolatos hírek érdekelnek, látogass el a weboldalunkra.

A "Kérdezz-felelek" a CodePlex-re költözött

Címkék: Orchard HUN, Kérdezz-felelek, CodePlex

Frissítés (2021. június 21.): Az Orchard GitHubra költözésével (és a CodePlex megszűnése miatt) a discussion board helyét a GitHub issue tracker veszi át.

Egy rövid hírrel nyitom meg az új munkahetet: a "Kérdezz-felelek" menüpont alatt található fórumszerűség eddigi formájában megszűnt, helyét a CodePlex-es discussion board veszi át.
Tehát az új "Fórum" menüpont a CodePlex-es Orchard fórumon belül található magyar alfórumra mutat. Ott megtaláljátok az itteni beszélgetéseket (a címük végén megjelölve "archív" címszóval) és bejelentkezés ellenében írhattok beléjük, illetve újakat nyithattok.
Lényeges, hogy hozzászólást magyar nyelven kizárólag akkor írjatok, ha az adott topic csak a "Magyar (Hungarian)" alfórumban jelenik meg.

Nincsenek hozzászólások